Omelett med tre olika fyllningar
2 ägg 180
1 msk vatten
salt
peppar
fyllning 1
50 g kantareller 13
25 g Bladspenat 4
20 g lök 8
Strö över stekta kantareller bladspenat och hackad lök
Fyllning 2
100g fryst broccoli
Fyllning 3
20 g Keso
1 klyfta hackad vitlök
20130714
Kantarell och Blomkålsomelett
Detta recept räcker till tre portioner och går utmärkt att frysa.
Varje portion innehåller 167 Kcal
400 g förvälld/kokt blomkål
200 g ostekta kantareller
1 röd/ gul lök
2 ägg
1 dl lättmjölk(laktosfri)
40 g riven prästost 17 %
Stek kantarellerna tillsammans med löken, salt och vitpeppar
Vispa ihop ägg + ost till en stanning
Lägg blomkålen i en pajform, strö över kantarellerna och häll över äggstanningen.
Grädda i 175 grader i ca 20 minuter
MUMSFILLIBABBA!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar