Lunch

x
20130724
Omelett med tre olika fyllningar

2 ägg 180
1 msk vatten
salt
peppar
 
fyllning 1
50 g kantareller 13
25 g Bladspenat 4
20 g lök 8
Strö över stekta kantareller bladspenat och hackad lök
 
Fyllning 2
100g fryst broccoli
 
Fyllning 3
20 g Keso
1 klyfta hackad vitlök
 x

20130714
Kantarell och Blomkålsomelett

Detta recept räcker till tre portioner och går utmärkt att frysa.
Varje portion innehåller 167 Kcal
 
400 g förvälld/kokt blomkål
200 g ostekta kantareller
1 röd/ gul lök
2 ägg
1 dl lättmjölk(laktosfri)
40 g riven prästost 17 %
 
Stek kantarellerna tillsammans med löken, salt och vitpeppar 
Vispa ihop ägg + ost till en stanning
Lägg blomkålen i en pajform, strö över kantarellerna och häll över äggstanningen.
 
Grädda i 175 grader i ca 20 minuter
 
MUMSFILLIBABBA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar